We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Promoció

by S'TEMPLE BAR

/
1.
2.
3.

about

S’temple Bar es consolida durant el seu 5è any d’existència amb dos discos auto produïts, i l’últim “Quan les gerres alçarem” que està generant grans expectatives! 40 concerts durant l’últim any i un llarg recorregut de cada membre, també per separat, avalen l’esforç i talent d’aquesta “banda de taverna irlandesa a la catalana“. El seu caràcter festiu, viu culturalment, i qualitat musical, asseguren una molt bona festa! En són testimonis sales com la LUZ DE GAS, STROIKA o les famoses FESTES DE GRÀCIA entre d’altres.

És el fruit de la constància i el talent, enriquit per la incorporació de varies novetats, entre elles un banjo i un violí que acaben d’arrodonir un estil del tot genuí i cada cop millor definit. Cervesa en mà i música de taverna gamberra!

Ens definim com a un grup de música tavernera que fusiona sons irlandesos amb catalans. Amb caràcter festiu, viu culturalment, i qualitat musical, assegurem una molt bona festa.

S'Temple Bar som:

Joan Antonell: Veu i guitarra
Joan Sentias: Guitarra, banjo i veus
Dani Sala: Baix i veus
Albert Vilarmau: Acordió i saxo
Simone Lambregts: Violí
Rutxo: Bateria

credits

released March 16, 2012

license

all rights reserved

tags

about

S'TEMPLE BAR CT, Spain

S'Temple Bar som una formació creada a Santa Maria d'Oló el 2011. Ens definim com a grup de música tavernera que fusiona sons irlandesos amb catalans. Amb caràcter festiu, viu culturalment, i qualitat musical, assegurem una molt bona festa. Disposem d'una maqueta de versions i un disc auto-produït on s'inclouen bàsicament temes propis. ... more

contact / help

Contact S'TEMPLE BAR

Report this album or account

If you like S'TEMPLE BAR, you may also like: